Hoe werken mechanische switches?

30 March 2020 Stan 1 Comments

In de afbeelding kan je zien dat alle Cherry MX switches anders zijn. Namelijk, hoeveel kracht je moet gebruiken om de knop in te drukken. Als je graag typt en je polsen worden snel moe zijn de Cherry MX Red voorgesteld aangezien je het minst hard moet indrukken. Gebruik je je board liever om te gamen dan kan je ook de Red pakken maar andere opties zijn ook nog altijd mogelijk. Allemaal goed en wel maar wat zijn Cherry MX switches nu eigenlijk? Wel, deze switches zijn zeer bekend en de verschillen zijn niet altijd goed zichtbaar, buiten de kleur natuurlijk (zie afbeelding hierboven). In onderste afbeelding staat de uitleg van alle Cherry switches uitgelegd. Ze zijn natuurlijk niet de enige die switches maken maar er bestaan natuurlijk kunnen variëren van prijs (€6 per switch). Reken dat maar is uit voor een 100% keyboard!

 

1 people reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *